Technisch Engineer

Apply for this position

  • Max. file size: 128 MB.
  • You can read how we handle your personal data in our Privacy policy

Werken op hoog niveau, dat is bij Flow Engineering meer dan een kreet. Het is vaak onze dagelijkse realiteit. Ben jij een man of vrouw die van wanten weet op gebied van techniek en wil je letterlijk en figuurlijk hogerop? Dan hebben we bij Flow Engineering misschien wel precies de baan die bij jou past.

Als specialist op het gebied van vibratiedemping (bijvoorbeeld door de wind, golven of zelfs aardbevingen) voeren wij projecten over de hele wereld uit. Van de hoogste vlaggenmast (171 meter, in Jeddah, Saoedi-Arabie) tot de hoogste achtbaan-looping ter wereld (52 meter, in Belek, Turkije): dankzij de expertise van Flow Engineering staan ze stevig en veilig.

Voor onze vestiging in Zevenhuizen zijn we op zoek naar een Technisch Engineer (m/v, 32 – 40 uur per week).

Ben je net klaar met je technische opleiding en op zoek naar een bedrijf waar je volop doorgroeimogelijkheden vindt? Of ben je een ervaren herintreder die open staat voor nieuwe uitdagingen?

Bij ons ga je aan de slag met offertes en calculaties; ga je tekenen met Autodesk Inventor; hou je je bezig met inkoop en materiaalvoorbereiding, en werk je aan het opstellen van projectdocumentatie.

Doorgroeien tot projectmanager behoort tot de mogelijkheden: niets is mooier dan een project van conceptfase tot oplevering te kunnen begeleiden. Korte buitenlandse reizen horen er ook bij, om op locatie inspecties en onderhoud uit te voeren.

En ja, het is wel zo prettig als je geen last van hoogtevrees hebt…

Flow Engineering